Steam

Steam 1.0.2

Onderweg spellen kopen bij Steam

VOOR

  • Info compleet en helder
  • Onderweg games kopen
  • Intuïtief menu

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Steam is een populaire digitale winkel, die je dankzij deze applicatie ook onderweg bezoekt. De app heeft vrijwel dezelfde functies als Steam voor Windows en Mac, zodat je ook vanaf je mobiel shopt.

Net als bij de gewone apps heb je bij Steam voor Android altijd het laatste nieuws bij de hand, alsmede info over nieuwe releases en prijzen. Je logt in met je Steam-account en koopt daarna gewoon software. Doe je dit dan verschijnen de spellen bij je aankopen op je thuiscomputer. Heb je vrienden op Steam, dan chat je vanuit de applicatie met ze of vergelijk je scores bij spellen. De interface van Steam lijkt erg op die van de gewone versie, zodat het allemaal vertrouwd oogt.

Navigatie door de menu's verloopt vloeiend en intuïtief. Bij de app is goed nagedacht over de fysieke knoppen op je telefoon, iets wat je niet vaak bij Android apps ziet. Druk je op de knop Menu dan ga je naar het hoofdscherm en de zoekknop (die met het vergrootglas) opent afhankelijk van het scherm een zoekbalk. Hoewel het allemaal prima werkt, zetten wij toch een aantal vraagtekens bij deze versie van Steam. Het gaat namelijk alleen maar om spellen voor Windows en Mac.

Steam biedt ook vanaf mobieltjes toegang tot de winkel, hoewel er geen software voor Android te vinden is. Ben je niet weg te slaan bij de dienst en wil je altijd op de hoogte zijn dan is de app natuurlijk handig ter referentie. De info is compleet en je doet zodoende aankopen vanaf je mobiel.

Meeste downloads Games voor android

Meer

Beoordelingen about Steam